Om mig

“Meningen med livet er at være en god vært”  – (Citat Bjarke Ingels / Uffe Elbæk)

Citatet her stammer fra et samtaleprogrammet “meningen med livet og andre småting” på DR2. Værtsskab er et inspirerende begreb som også for mig skaber mening og motivation. Værtsskab er meget jordnært og praktisk, som udgangspunkt noget med at servere god mad og drikke, sørge for gode rammer og forhold og at alle føler sig velkomne. Men det handler grundlæggende også om at skabe en god fortælling, at vise omsorg og facilitere en inviterende samtale.   

Jeg har arbejdet som proceskonsulent i 12 år, indenfor i det kommunale, statslige, private og civile, med et særligt branchekendskab indenfor kunst og kultur. Jeg har en baggrund som skuespiller, spil- og eventdesigner og er idag fokuseret omkring facitering og procesledelse, hvor jeg har specialiseret mig i at skabe særligt gode konferencer. De gode oplæg er i centrum i de fleste konferencer med det relationelle skal også have fokus i designet. Jeg arbejder altid for at få deltagerne på mine konferencer til at føle sig safe, seen and recognised (tak til Alibies for Interaction). Derfor har jeg et par tommelfingerregler:

1) Taler er sølv, men samtaler er guld.

2) Vi skal have alibier for interaktion.

3) Pauser er undervurderede.

Min ekspertise er at skabe og facilitere hybridformater i feltet mellem oplevelsesdesign, moderering og facilitering – og min faglige nysgerrighed ligger i snitfladen mellem læring, gruppe- og organisationspsykologi og anvendt scenekunst.